Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



budak kain biru
Tuesday, 24 April 2012 | 16:36 | 0 comments
meh sini aku nak kongsi cerita aku kt hampa tntang budak kain biru..:)



ok. kiri tu aku. n kanan tuh my friend,Syazana but her short name is Nana Anisha..just panggil dia Nana..
nie time bila erk? ntah la aku pun lupa..maybe time ni lepas rehat kott..
ntah la x pasti..sorry..aku tau aku x scomel hampa..kan? but,ada aku kesah?



ok..nie salah seorang bestfriend aku jugak..nama dia Fatin Umairah..sedapkan nama tu?
haha,tadi kami kena cucuk HPV ...sakit kott..uisshh,apa tiba2 mai masuk topic tak da mengena nan gambar ni? merepek aku nih..ok yang belah kanan tu aku n kiri tu fatin la..ok dh kenal kan? jom p gambar yang lain pula..



ni bestfriend aku juga..nama dia Anis Zahirah..comel takk? comel ke tak?
Anis sebelah kiri tau..jangan silap orang pulak..gambar2 kat atas tu semua gambar at school but dia sorang jha yang kat gambar kat rumah aku..:) :)
abaikan gambar belakang tu..huhu...



kalau kami bawa camera,memang tak ingat dunia dah..tak percaya? tanya kawan-kawan aku..
dapat cam tak yang mana 1 aku? dapat cam takk? haha,sapa yang dapat cam tu bagus,yang tak
dapat cam tu mai sini aku nak bagitau hampa..aku yang sebelah kiri, yang tangan berconteng tu..abaikan k.
ok sebelah kanan pulak nana, yang senyum nampak gigi tu dia la...

aku ada seorang lagi bff tapi dia tak da gambar berdua nan aku...Aina im sorry..



Ha ni gambar aku and Fatin Umairah..ni Fatin yang tangkap..ingatkan dapat semua muka but tengok2
jadi lain pulakk...btw,nice right? bagi aku and kawan aku la..if bagi hampa tak elok sudah..
tak kesah punn..



ok ni aku...comel kan? perasan sat ...gambar ni pun sama..tak tahu la kenapa nampak macam edit..maybe camera tu ad something wrong kott..
aku pun bukan pandai nak ubah2 setting camera tu..nanti my mom marah tak pasai2..
aku suka la gambar nie..cantek tak? ok aku tau gambar nie x cantik or maybe gambar cantik but orang dia tak cantik...but,do i care?

dah la sampai sini je kott..sebenarnya ad gambar lagi tapi malas nak buh banyak-banyak..
huhu..sorry...nanti kalau ada gambar lagi aku, aku post la kat blog aku...hampa tunggu je la k..
bye