Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Nana Anisha
Friday, 27 April 2012 | 10:51 | 0 comments

jyeahh...aku mula rapat dengan dia..
seronok rupanya kalau rapat dengan dia. dia ni sporting tau..
aku suka skype dengan dia. awesome sangat.
comel kan dia? ha kami skype tak ingat dunia kott..lepas aku tengok super spontan aku terus online. bila online dia ajak skype..aku ponn on je la skype aku.
best lha skype dengan dia..

ha kami skype dari 11:35 malam macam tu la,sampai la sekarang pukul 1:45 pagi..dasyat takk?
ha dasyat kan? tau pun..
kami kalau tak mengantuk lagi jadi macam ni la.
biasa la budak baru nak matang..

nak tau takk pasal budak kecik ni?
oh no..awesome gila ..tak rugi aku jadi salah seorang bff dia..
aku sayang dia tau..jangan amik dia dari aku (ayat budak kecik atas tu)..
haha..k aku sayang hang gak..muah-muah..
nah,flying kiss for you,sayang..
sayang hang ketad-ketad weyh..
Nana Anisha hang sayang aku takk? k aku tau hang sayang aku..(perasan sat)

ok la dah nak dekat 1:50 pagi..tapi mata tak boleh lelap lagi la.
tengah duk dengar lagu justin bieber-boyfriend dengan nana melalui skype..
hehe..yang kawan kawan lain nanti aku update pasal ampa pulak taw..xmau majok-majok ..
k bye