Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Yuna - Live Your Life (OFFICIAL MUSIC VIDEO)
Wednesday, 25 April 2012 | 06:01 | 0 comments


weyhhh,aku smenjak tgok YUNA DI BINTANG aku mula start minat kt dia...slama nie aku tak minat punn..
seriously, suara dia awesome sngat...i like her so much..

aku baru tahu yang Yuna rupa-rupanya stay kat LOS ANGELES..wahh, bestnya aku tengok dia stay kat sana..pastuh bukan just terkenal kat Malaysia but dia jgak trkenal kat new york,los angeles and banyak lagi..
takk ingat la..

try dengar this video...suara dia awesome..Yuna nak jumpa awak kat LOS ANGELES..wat macam boleh pegi sana..huhu..:(

apa2 pon i love you Yuna...hope you success in Los Angeles..muahhh