Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



just photo .!
Thursday, 17 May 2012 | 21:57 | 0 comments
 

lama tak update crita2 kat blog yg awesome ni !
meh sini nk kongsi tntang tudung kt ats ni .

ni tudung bawal yg aku beli secara online !
aku dh pernah beli shawl jugak kt infigacy yg dijual secara online !
tudung dia kbnyakkan awesome . yang paling bnyak aku beli tudung bwal aku paling suka tudung bawal yang nie !

dulu aku tak minat tdung bawal ni . aku tgok bnyak yg trend pakai tudung bawal !
aku pun nk try la tudung bawal . tgok2 ada jual tudung bawal baru kat infigacy .
aku tgok2 tiba2 aku berkenan dengan tudung ni ! aku cpat2 order la . tunggu lagi !

cantik tak colour ni? hitam putih !
hihi . cantik kan? yes !
yeahh !! nanti kalau ada lagi nk beli la . tapi aku takkan lupakan shawl aku .
dua2 aku suka shawl aku suka tdung bawal pon aku suka .

k la . nak off dh nie . :)


banyak masalah.
Wednesday, 2 May 2012 | 11:09 | 0 comments

ok dah lama tak update sbb duk sebuk dengan twitter. tak sempat nak bukak blog.
banyaknya masalah aku.. masalah kat rumah,kat sekolah and macam-macam lha.
penat la..kat sekolah ada masalah gak..habis la aku macam nie.
exam next week,revision haram tak wat lagi..apa nak jadi aku ni..
umm,taktau la apa akan jadi kat aku 10 tahun nanti..krja apa la agak-agaknya,,dah la lazy.
tapi tak la lazy gila babun.
kalau kat rumah mesti aku akan brgaduh. penat kodd weyh..tak brtengkar tak boleh.
mesti kena brtengkar atau marah..:'( nasib-nasib.. dah nasib aku nak buat macam mana kan?
terima saja la. apa boleh buat..dulu kalau time sekolah mesti tak sabar nak mai sekolah.
sekarang kalau nak pi sekolah mesti takut,malas semua ada lar.
rasa macam nak langkau masuk universiti terus. takmau masuk sekolah menengah..
sebab tension.huwaa.. boleh tak nak langkau? dah la kena lalui ni lalui nu..cabaran banyak woo.
tension gila..lagi PBS apa ntah,..aku pun tak faham..lantak nanti aku akn faham jugak.
nie baru sikit,tak tambah masalah dengan kawan2 lagi..tambah2 lagi tension..rasa macam nak kuar dari malaysia and buat kehidupan baru di luar sana..merapu lebih ja aku nie.
Nana Anisha
Friday, 27 April 2012 | 10:51 | 0 comments

jyeahh...aku mula rapat dengan dia..
seronok rupanya kalau rapat dengan dia. dia ni sporting tau..
aku suka skype dengan dia. awesome sangat.
comel kan dia? ha kami skype tak ingat dunia kott..lepas aku tengok super spontan aku terus online. bila online dia ajak skype..aku ponn on je la skype aku.
best lha skype dengan dia..

ha kami skype dari 11:35 malam macam tu la,sampai la sekarang pukul 1:45 pagi..dasyat takk?
ha dasyat kan? tau pun..
kami kalau tak mengantuk lagi jadi macam ni la.
biasa la budak baru nak matang..

nak tau takk pasal budak kecik ni?
oh no..awesome gila ..tak rugi aku jadi salah seorang bff dia..
aku sayang dia tau..jangan amik dia dari aku (ayat budak kecik atas tu)..
haha..k aku sayang hang gak..muah-muah..
nah,flying kiss for you,sayang..
sayang hang ketad-ketad weyh..
Nana Anisha hang sayang aku takk? k aku tau hang sayang aku..(perasan sat)

ok la dah nak dekat 1:50 pagi..tapi mata tak boleh lelap lagi la.
tengah duk dengar lagu justin bieber-boyfriend dengan nana melalui skype..
hehe..yang kawan kawan lain nanti aku update pasal ampa pulak taw..xmau majok-majok ..
k bye
Yuna - Live Your Life (OFFICIAL MUSIC VIDEO)
Wednesday, 25 April 2012 | 06:01 | 0 comments


weyhhh,aku smenjak tgok YUNA DI BINTANG aku mula start minat kt dia...slama nie aku tak minat punn..
seriously, suara dia awesome sngat...i like her so much..

aku baru tahu yang Yuna rupa-rupanya stay kat LOS ANGELES..wahh, bestnya aku tengok dia stay kat sana..pastuh bukan just terkenal kat Malaysia but dia jgak trkenal kat new york,los angeles and banyak lagi..
takk ingat la..

try dengar this video...suara dia awesome..Yuna nak jumpa awak kat LOS ANGELES..wat macam boleh pegi sana..huhu..:(

apa2 pon i love you Yuna...hope you success in Los Angeles..muahhh
budak kain biru
Tuesday, 24 April 2012 | 16:36 | 0 comments
meh sini aku nak kongsi cerita aku kt hampa tntang budak kain biru..:)



ok. kiri tu aku. n kanan tuh my friend,Syazana but her short name is Nana Anisha..just panggil dia Nana..
nie time bila erk? ntah la aku pun lupa..maybe time ni lepas rehat kott..
ntah la x pasti..sorry..aku tau aku x scomel hampa..kan? but,ada aku kesah?



ok..nie salah seorang bestfriend aku jugak..nama dia Fatin Umairah..sedapkan nama tu?
haha,tadi kami kena cucuk HPV ...sakit kott..uisshh,apa tiba2 mai masuk topic tak da mengena nan gambar ni? merepek aku nih..ok yang belah kanan tu aku n kiri tu fatin la..ok dh kenal kan? jom p gambar yang lain pula..



ni bestfriend aku juga..nama dia Anis Zahirah..comel takk? comel ke tak?
Anis sebelah kiri tau..jangan silap orang pulak..gambar2 kat atas tu semua gambar at school but dia sorang jha yang kat gambar kat rumah aku..:) :)
abaikan gambar belakang tu..huhu...



kalau kami bawa camera,memang tak ingat dunia dah..tak percaya? tanya kawan-kawan aku..
dapat cam tak yang mana 1 aku? dapat cam takk? haha,sapa yang dapat cam tu bagus,yang tak
dapat cam tu mai sini aku nak bagitau hampa..aku yang sebelah kiri, yang tangan berconteng tu..abaikan k.
ok sebelah kanan pulak nana, yang senyum nampak gigi tu dia la...

aku ada seorang lagi bff tapi dia tak da gambar berdua nan aku...Aina im sorry..



Ha ni gambar aku and Fatin Umairah..ni Fatin yang tangkap..ingatkan dapat semua muka but tengok2
jadi lain pulakk...btw,nice right? bagi aku and kawan aku la..if bagi hampa tak elok sudah..
tak kesah punn..



ok ni aku...comel kan? perasan sat ...gambar ni pun sama..tak tahu la kenapa nampak macam edit..maybe camera tu ad something wrong kott..
aku pun bukan pandai nak ubah2 setting camera tu..nanti my mom marah tak pasai2..
aku suka la gambar nie..cantek tak? ok aku tau gambar nie x cantik or maybe gambar cantik but orang dia tak cantik...but,do i care?

dah la sampai sini je kott..sebenarnya ad gambar lagi tapi malas nak buh banyak-banyak..
huhu..sorry...nanti kalau ada gambar lagi aku, aku post la kat blog aku...hampa tunggu je la k..
bye
dah berbaik (kawan semula) :)
Sunday, 22 April 2012 | 20:10 | 0 comments
                                       

                                                            yeahh..!!!
                                 kawan kita dh berbaik lha..eppy sngat2..
                         lepas nie xmo gaduh-gaduh dh taw.. nk mcm dlu k
                   DULU ..!! ok? ha, taww ponn..aq nk ampa slalu eppy n x mau gdoh2 lagi..
                          ingat xmau gadoh2 g..aq x larat dh nk tgok ampa gadohh...
                                                     mau happy selalu..

                        ha nie korang dh berbaik xmaw gtaw aku..nk jgakk aq tnya ampa yg
                                                  *ampa kwan ke blom*
                          klu aq x tnya smpai brjaggut lha x bgitaw aku kann?? kan?
                                        mm..xp xpa lha..janji ampa dh kawan...

                                             k lha nk iron baju...stgi kena g skull..
                                 maklum lha skull petang..x best ponn skull petang...
                                              k fatin n nana xmaw gadoh g k?
                                                   sayang ampa..kbye..
bergadohh !!
Saturday, 21 April 2012 | 07:12 | 0 comments
kenapa korang suka brgadohh? aq x lrat dh nk tgok ampa gadohh nie..
stop lha sayang oii..aq sayang ampa dua taw..jgan lha mcm nie..
ampa kan baru berbaik kelmarin? nie x smpai 2 hari dh gadohh balekk..!!
maybe nie tuhan nk uji ksabran trhadap prshabatan korang kodd?
boleyhh kan?

xp xkan pasal relay nk gadohh? huwaaa..!!!
jangan la gadohh..!! please jadi mcm dluw..!!
aq nak mcm dlu..!! please..!!
aq sayang prsahabatan kita..hampa x sayang ka prshabatan nie?
x sayang ka??????
aq sayang 4 ur infomation la..:D
aq sedih tgok ampa slalu gadohh cmnie..?
bila nak berakhir nie,hah? hah?
bila? bila? sayang jgn la mcm nie..xmau gadoh2 k..
nape aku call kau , kau x angkat? nie xmaw angkt ke or silent phone?
klu kau x silent phone angkt lha sayang oiii...ishh
aq nie dok ckap lam nie wat mcm dia dngar ap yg aku ckap nie..

dh la baru2 nie ad kwan kita nk hncurkn prshabatn kita..xkan nk gadohh lagi?
uihh penat lha...angkat la phone aku...please..
k xmau gadoh2 taw...muah...kbye